vrijdag 15 januari 2010

creatief met restje

Wat doe je als je eens een  restje over hebt?
Ik heb regelmatig een klein restje (rode tomaten)spagettiesaus over, vaak gooi ik het dan weg want t is te weinig om te bewaren( nog geen eenpersoonsportie) dus wat moet/kun je er dan mee?
Maar je kunt er ook heel snel eens een verrassende snack mee maken.
Men neme 1-2 sneetjes(wit)brood  beleg die met het restje spagettiesaus strooi er tot slot nog wat (vers) geraspte kaas over 4-5 min in de oven op een roostertje en klaar is je snack.Vooral puberzoon vindt dit om te smullen zo heerlijk.


3 opmerkingen:

 1. mmmm. Ja. ziet er heel lekker uit. Bedankt voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. of je bewaart de restjes toch in het restjesvak van de diepvries en met 5 restjes saus kan je dan weer een buikje of 2 vullen.

  Dit is het betere alternatief natuurlijk. Duidelijk.

  :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hihihihi nouja k wil de puber proberen tevreden te stellen met iets lekkers en relatief gezonder dan een zak chips ofzo ( waar zijn hart altijd naar uitgaat)en ik wil proberen hem mee te geven en te leren dat je met restjes leuke en lekkere dingen kunt doen zonder dat je dat weer extra kost ook....( hij ziet niet de waarde van restjes en moppert er soms op dat ik alles wil bewaren, maar met deze actie ja daar heb ik hem wel warm gemaakt en geinspireerd om dit vaker te doen ( dat laatste waren zijn letterlijke woorden)

  BeantwoordenVerwijderen