vrijdag 19 november 2010

het gratis grote beroepen kookboekje van blueband

Ik heb een ernstige vorm van kookboekverslaving, kan ik niets aan doen, want erfelijk belast door mn ouders, vooral mn moeder die daar ook last van heeft.
Dus toen ik de aanbieding van een leuk fris en hip ogend en dan ook nog gratis kookboekje van blueband tegen kwam, kon ik die niet laten liggen , hoe erg ik het ook probeerde te negeren....mijn hand had m al te pakken terwijl ik in mn hoofd aan het twijfelen was.
Maar goed thuis heb ik m gelezen, ik lees namelijk graag kookboeken.Het voorwoord doet een beroep op jou als moeder die je kind natuurlijk graag goed ziet eten en daarbij voorzien in de goede bouwstoffen en vetten raad u het al natuurlijk in die produkten van de blue band zitten. Natuurlijk is het boekje reclame voor blue band, alhoewel in de recpten regelmatig gebruik word gemaakt van diverse kant en klare pakjes en krieltjes en dus redelijk snelle en makkelijke recpeten zijn ben ik toch positief gestemd over het boekje.
Vooral de leuke woordspelingen in de titels van de gerechten zoals bv "broccoli pilotentaart " ( brokkenpiloot) "ik ga oprijstsalade" en "champignons league soep" spreken (mij) wel aan. de gerechten zelf ogen fris gekleurd( van alle recepten staat een foto, wat ikzelf een absolute must vind voor een kookboek) en hebben mede daardoor een gezonde look en  geven je als moeder er zit genoeg groente in- gevoel.Daarbij schuw ik zelf ook geen middel, om maar groentes etc in mijn kinderen te krijgen en zo hebben mijn eigen gerechten ook de wonderlijkste namen :-) en ja zeker die smaken absoluut beter :-)
conclusie:leuk boekje, grappige, makkelijke recepten ! ik ga er beslist eens iets uit koken.

3 opmerkingen:

  1. oh heb je groentetips????ben ik erg voor in, want mijn mannetje wil echt niet aan de groente behalve als t verstopt is in een vietnamese loempia... fruit eet hij gelukkig wel veel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag 'm liggen in de supermarkt maar ben 'm vergeten mee te nemen. Wie weet hel[t het onze kids ook aan de groente....;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oh, fijn, he, kookboeken..hier ook een verslaafde. Ik kreeg er pas nog een van mijn moeder, een hele oude van blueband!

    BeantwoordenVerwijderen