dinsdag 2 november 2010

mijn nieuwe liefde

Op mijn verlanglijst stond hij al een tijdje, een slowcooker of ook wel crockpot.En ik kreeg hem voor mijn verjaardag.Helemaal blij ben ik ermee.
Het idee is dat je (op een rustig tijdstip) je vlees snijd en met kruiden etc in die pan  gooit. Vervolgens kun je gaan werken of boodschappen doen of de hond uitlaten , ik noem maar wat ;-)
De slowcooker doet ondertussen zijn werk en maakt je vlees op betrekkelijk lage temperatuur gaar en als je dan thuis komt  komen heerlijke geuren je tegemoet en hoef je alleen nog even snel rijst, pasta of aardappel(pure)  te koken wat tijdens het tafeldekken zo gebeurt is.
Ikzelf vind het vooral handig dat ik eens mn handen vrij heb tussen 16-18 uur, want dat is het  hectische tijdstip waar alle kinderen wakker zijn, thuiskomen en allemaal hun aandacht vragen en ik me ook nog moet haasten voor 2 soorten sport en ik natuurlijk en de perfecte huismoeder als de perfecte vrouw wil zijn :-) en lekkere, eenvoudige doch voedzame maaltijden wil serveren.


Hier klikkerdeklik http://crockpot365.blogspot.com/  staat barstens vol met Amerikaanse recepten, maar absoluut een inspiratiebron .

3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd....met de pan en met je verjaardag!!

  Is het niet zo, dat we te veel willen???We hoeven toch niet perfect te zijn!!!
  Maar als het makkelijker is, dan is het natuurlijk een aanwinst!!Ik had er nog nooit van gehoord, eerlijk gezegd!

  Groetjes Thea(Doortjes-Moestuin)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuk cadeau..ik had er nog nooit van gehoord...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daat had ik nooit van gehoord. Een slowcooker?
  BTW: op je gewone blog kan ik niet meer reageren. Er komt bij mij steeds een foutmelding :(

  BeantwoordenVerwijderen